fbpx

CYBERMARKETING

Cybermarketing-ul se referă la procesul de creare și menținere a relației cu clientul
prin activități online de facilitare a schimbului de idei, țintind consumatorul.

Intr-o lume în care tehnologia si inovatia ne impacteaza viata aproape in toate aspectele care tin de ea, Internet-ul si mediul virtual devin o tinta pentru oricare dintre noi mai ales in aceasta era a globalizarii.
Prin Cybermarketing (sau Web Marketing) se înțelege marketing-ul care folosește ca principal canal de comunicare internet-ul.
In era globalizarii in mediul virtual putem spune aproape ca nu mai exista bariere si constrangeri care sa limiteze activitatile umane, comunicarea si mediul de afaceri. Astfel ca, ca aproape toate conceptele din viatra noastre si marketing-ul devine impactat.

 1. Publicitate online,
 2. Newsletter,
 3. Website/blog-uri,
 4. Retele de socializare (Facebook, Instagram),
 5. Internet branding,
 6. Marketing viral,
 7. Marketing direct prin e-mail, RSS, etc.,
 8. Optimizare pentru motoare de căutare,
 9. Marketing pe motoare de căutare,
 10. SMM & SMO.

Cea mai utilizata modalitate de marketing este cea de Social media marketing, fiind un mijloc de comunicare puternic, disponibil întreprinderilor și organizațiilor de toate dimensiunile pentru a se conecta regulat cu clienții sau potențialii clienți/utilizatori.
Social media marketing sau SMM este o formă de internet marketing care folosește capacitatea canalelor de mass-media sociale și aplicații web pentru a genera interacțiune și distribuire pentru a crește vizibilitatea și conștientizarea unui brand.

SITE Map, 50€

 • Realizare Site Map pentru motoarele de cautare: Google, Yahoo, Bing si Ask.
 • Un sitemap este un instrument foarte puternic, care poate crește valoarea unui site făcând navigarea mai ușoară pentru cititori.
 • Sitemap-ul afișează structura unui site, secțiunile și link-urile. De asemenea, îi ajută pe utilizatori să navigheze pe site-ul nostru și aduce îmbunătățiri ale poziționării acestuia în motoarele de căutare.

SEARCH Trafic, 75€

 • Get in Google (forțează apariția website-ului tău în căutările google),
 • Google Blacklist Check (îți asigurăm domeniul pe lista bună a lui Google),
 • Link Buildingn domeniul optimizării motoarelor de căutare, crearea de linkuri descrie acțiunile destinate creșterii numărului și calității legăturilor de intrare către o pagină web cu scopul de a crește clasamentul motorului de căutare al acelei pagini sau site-uri web),
 • New Listing (optimizare SEO).

GOOGLE my Company, 100€

 • Locația afacerii tale pe Google Maps (este foarte important momentul în care cineva îți caută locația pe hartă; dar mai important de atât este să o și găsească),
 • Pagină web Google Business (arată-le clienților cât de serioasă este compania ta, de ce este specială și de ce meriți să fii partenerul lor de încredere).