fbpx

SERVICII

GRAFICĂ VECTORIALĂ

Principalul avantaj al graficii vectoriale este posibilitatea de a scala imaginea dorita in orice moment, la cotele dorite, fara a afecta calitatea acesteia.

Oferim servicii de grafica vectoriala si design pentru: pliante, brosuri, afise publicitare – postere, fluturasi/flyere, sisteme de expunere (roll-upuri, click frame, people stopper, etc.), bannere, mesh-uri, autocolante, etc.

AFLĂ MAI MULTE…

WEB DESIGN

Realizăm website-uri de prezentare și platforme ecommerce SEO friendly, optimizate și adaptabile pe orice tip de dispozitiv.

Indiferent ca vrei un site de prezentare, sau ai nevoie de realizarea unui site complex si plin de functionalitati, Bumble Vector realizeaza site-uri responsive, 100% mobile-friendly si optimizate pentru Google si restul motoarelor de cautare.

Preturi accesibile si adaptate oricarui buget.

AFLĂ MAI MULTE…

CYBERMARKETING

Prin Cybermarketing (sau Web Marketing) se înțelege marketing-ul care folosește ca principal canal de comunicare internet-ul. 

Cybermarketing-ul se referă la procesul de creare și menținere a relației cu clientul prin activități online de facilitare a schimbului de idei, țintind consumatorul.

AFLĂ MAI MULTE…