fbpx

Convertește-ți site-ul într-o aplicație Android sau iOS

CUM FUNCȚIONEAZĂ

1. TRIMIȚI INFORMAȚIILE

Pentru a-ți converti site-ul într-o aplicație, avem nevoie doar de adresa URL a site-ului pe care dorești să îl transformi, numele aplicației și pictograma aplicației. Asta e tot. Fără codificare. Fără pierdere de timp. Soluție ușoară și rapidă pentru a intra în Google Play și App Store.

2. NOI CONSTRUIM O APLICAȚIE

Aplicația ta va fi gata în câteva ore. Echipa noastră va dezvolta o aplicație webview și vă va trimite fișierul gata de lansare pe telefonul tău sau va fi trimis în App Store și Play Store. Vom trimite și un cod sursă. Până acum echipa a creat mai mult de 500 de aplicații.

3. ÎNCARCĂ APLICAȚIA

Trebuie doar să trimiți noua aplicație în Google Play sau App Store. Acum deții o aplicație oficială disponibilă pentru utilizatorii de Android și iOS. Putem chiar să publicăm aplicația pentru tine ca un serviciu suplimentar. Dacă ceva nu va funcționa corect, vom schimba aplicația sau vom oferi o rambursare.

 

CARACTERISTICI

ORICE SITE WEB

Convertiți orice site web în aplicație: WordPress, Shopify, WooCommerce, PWA, HTML5game, PHP, Wix, Magento, OpenCart, PrestaShop, Joomla etc.

RESPONSIVE

Aplicația noastră va funcționa pe toate ecranele, tabletele, telefoanele. Design adaptiv. Ecran complet. Cu pictograma de marcă și ecranul de pornire.

ANDROID & iOS

Aplicația ta va accepta toate versiunile Android și iOS. Nu sunt necesare actualizări, atunci când vă actualizați site-ul web, acesta se reflectă în aplicație.

PUSH

Puteți trimite notificări push utilizatorilor aplicației. Notificări Push Firebase. OneSignal.

ADS

Fără reclame sau taxe ascunse, complet marca proprie. Eticheta alba. Acceptăm AdMob, astfel încât să poți difuza anunțuri Google în propria aplicație, dacă dorești.

PERMISII

Aplicația noastră poate solicita permisiuni pentru cameră, geografică, fișiere și alte permisiuni, dacă site-ul tău web o solicită.

FACTURAREA IN-APP

Achizițiile în aplicație sunt posibile. De asemenea, putem adăuga funcția Rate My App, astfel încât utilizatorii să îți evalueze aplicația în magazinul de aplicații (app store).

SECURITATE

Aplicația ta mobilă este sigură împotriva oricăror erori, deoarece se bazează pe propriul tău site web. Doar tu poți gestiona această aplicație.

PREȚURI

Android, 300

Vom trimite un fișier APK gata pentru trimiterea în Google Play.

Doar pentru:
150 EUR / o singură dată

Android & iOS, 550€ 

Îți vom trimite ambele aplicații Android și iOS cu un cod sursă gata de utilizare.

Doar pentru:
250 EUR / o singură dată

iOS, 350

Vom trimite un fișier IPA gata pentru trimiterea în AppStore.

Doar pentru:
150 EUR / o singură dată

Publică-ți aplicația în AppStore sau GooglePlay 200

Îți putem publica aplicația Android sau iOS în AppStore sau PlayStore sub contul tău în maxim 48 de ore.
Nu este necesară codificarea de partea ta. Ne trimiți fișierul aplicației (dacă ai creat o aplicație cu noi, avem deja aplicația), ne oferi acces la contul tău de magazin de aplicații (putem publica numai în contul tău) și restul îl vom face noi.

Doar pentru:
150 EUR / o singură dată

Exemple de aplicații

PureMarket

Publicată pe: GooglePlay >

Fotocursus

 Publicată pe: GooglePlay >

Bogas

DH Timber

ITApp

iSing